0263218164 of 0611886844 | gevestigd in de Blinkert (Breezandpad)

Buitenschoolse opvang

Bij buitenschoolse opvang Het Klavertje kunnen kinderen terecht voor voorschoolse, naschoolse en vakantie opvang. Met ervaren en gediplomeerde leidsters worden de kinderen in huiselijke sfeer opgevangen. Regelmatig zijn er activiteiten die aansluiten bij de belevings-wereld van de kinderen.

Voorschoolse Opvang

Kinderen kunnen ’s morgens vanaf 07.15 uur terecht op Het Klavertje. De kinderen worden opgevangen met een rustig programma waarbij de kinderen in eigen tempo kunnen beginnen aan de dag. De kinderen worden door een leidster naar school gebracht.

Naschoolse Opvang

Na school kunnen de kinderen ook weer terecht bij de opvang. Afhankelijk van de locatie van school worden de kinderen lopend of met de auto opgehaald. Bij de opvang worden ze opgevangen met fruit en drinken. Kinderen kunnen terecht tot 18.00 uur.

Vakantie Opvang

Tijdens de diverse schoolvakanties is Het Klavertje gewoon geopend. Uw kinderen zijn dan van harte welkom bij de opvang. Ook als u geen gebruik maakt van de voor- of naschoolse opvang. De kinderen kunnen worden opgevangen van 07.15- 18.00 uur.

Activiteiten

Naast het reguliere opvang-programma biedt Het Klavertje diverse andere activiteiten om de kinderen uit te dagen. Zo hebben we een heuse tekenles en danslessen. De kinderen kunnen zichzelf inschrijven voor deze activiteiten.

Vakantie programma

Ook tijdens de schoolvakanties biedt de buitenschoolse opvang Het Klavertje opvang aan. Per vakantie wordt er een activiteiten programma samengesteld. Dat kan variëren van een uitstapje naar de kinderboerderij tot knutselactiviteiten.

Activiteiten in de lokalen

Het lokaal dat is ingericht voor de onderbouw heeft een poppenhoek en bouwhoek. De kleinsten kunnen zich hier heerlijk vermaken met keukentjes, poppen, auto’s en bouwstenen. Daarnaast bevindt zich in dit lokaal een knutselhoek, waar ook de grotere kinderen gebruik van kunnen maken.

Het lokaal dat is ingericht voor de bovenbouw heeft computers, heel veel spelletjes en bijvoorbeeld een voetbaltafel. Daarnaast is in dit lokaal de zitbank met televisie, waar kinderen op gezette tijden een filmpje kunnen kijken. Beide lokale zijn altijd onder toezicht van een van de leidsters.

Tarieven BSO Het Klavertje

Bij ons kunt u kiezen tussen het afnemen van buitenschoolse opvang inclusief alle schoolvakanties (52 weken) of exclusief all schoolvakanties (40 weken.
De tarieven voor buitenschoolse opvang bedragen:

  • 52 weken: € 6,50 per uur
  • 40 weken: € 6,50 per uur
  • voorschoolse opvang: € 6,50 per uur.

Het is ook mogelijk om alleen opvang te hebben tijdens vakanties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.