0263218164 of 0611886844 | Het Lemoen 85 in Schuytgraaf

Aan het woord: Sandra Kalteren, directrice

Sinds 2003 ben ik, Sandra Kalteren-Wilsterman, de trotse eigenaar van Buitenschoolse Opvang Het Klavertje. Een kinderopvang waarin we streven naar een huiselijke sfeer, zodat kinderen zich op hun gemak voelen. Daarbij krijgen de kinderen de ruimte om te ontspannen na een drukke schooldag, maar is er ook voldoende ruimte om zich te ontwikkelen en te vermaken.

Ons pedagogisch beleid is er op gericht kinderen te ondersteunen in hun groei, maar ook in hun sociaal emotionele ontwikkeling met andere kinderen en volwassenen. We bieden ze uitdagingen om zich op een didactisch verantwoorde wijze te vermaken, waarbij de nadruk ligt op zichzelf kunnen en mogen zijn. Samen met de andere kinderen en de leidsters zorgen we voor een huiselijke sfeer, waarin kinderen een prettige en ontspannen tijd bij ons kunnen doorbrengen.

Met heel veel plezier run ik, samen met de leidsters, onze buitenschoolse opvang en zorgen we voor een veilige en huiselijke sfeer.
Ik heet u van harte welkom bij BSO Het Klavertje.

Sandra Kalteren-Wilsterman

Ontspannen leidsters zorgen voor gezelligheid

Bij buitenschoolse opvang Het Klavertje werken diverse leidsters die ondersteunen bij de opvang. Spin in het web is hoofdleidster Vooi Anroedh, leidster van het eerste uur. Zij wordt ondersteund door Francy Bolk,Samantha Wilsterman en Yvet Rijssemus.
Alle leidsters vinden het belangrijk dat er een open en ontspannen sfeer heerst op de opvang. Daarom is het ook van belang dat het team goed op elkaar is ingespeeld. Een team waarin de rollen duidelijk zijn en heldere afspraken zijn gemaakt. En dat merk je meteen als je binnenkomt. Een ontspannen sfeer onder de leidsters, waardoor er ruimschoots aandacht besteed kan worden aan de kinderen. Dat alles in huiselijke sfeer.

Invallers make the world go around

Net als bij ieder ander bedrijf, heeft ook het Klavertje een aantal invallers als krachten. Dat betekent echter niet dat deze leidsters minder gemotiveerd of betrokken zijn. Integendeel. De invalkrachten bij Het Klavertje zijn dat vaak al jarenlang. Zij worden wekelijks ingezet, maar zijn er vooral ook om de gaten te vullen. Zij dragen bij aan het succes van het team, zodat de kinderen zich er prettig voelen.

Naast deze invallers biedt Het Klavertje ook regelmatig ruimte aan stagiaires. Zodat ook zij kunnen ervaren hoe het werkt op een BSO.

 

 

 

Hallo allemaal,

Mag ik mij even voorstellen?
Mijn naam is Vooi Anroedh. Ik heb de opleiding S.P. W niveau 3 M.B.O pedagogisch werker gedaan.
Ik werk al 23 jaar met kinderen van 0 tot 12 jaar, waarvan 13 jaar bij de BSO het Klavertje.
Ieder kind is uniek en heeft zijn/haar eigen verhalen en fantasieën, en dat maakt het leuk om met kinderen te werken en te stimuleren in hun ontwikkeling.

Mijn naam is Yenthl de Graaf en ik ben 21 jaar oud. Ik woon hier in Schuytgraaf en ben hier ook opgegroeid. Daarnaast volg ik de opleiding onderwijsassistent aan het Rijn IJssel in Arnhem Centraal. Hierdoor heb ik genoeg ervaring met kinderen, Ook heb ik stagegelopen op 2 basisscholen en een middelbare school.

Ik ben een erg creatief persoon en hou daarom ook veel van tekenen, schilderen en knutselen. Ook houd ik veel van bakken en spelletjes spelen. Daarnaast ben ik ook leergierig, behulpzaam, betrouwbaar en eerlijk.

Ik heb er super veel zin in om dit team te versterken en samen met de kinderen er een leuke tijd van te maken

 

Extern vertrouwingspersoon:

Ivona Blauw

Telefoon nummer :026-3210202

Intern vertrouwingspersoon:

Samantha Wilsterman 

Telefoon nummer: 0646964515

Mijn zoontje Jamiro, heeft een hele leuke en leerzame tijd gehad op BSO het Klavertje. De leidsters zijn superlief voor de kindjes, en doen veel leuke dingen met de kindjes! Wat ik vooral een voordeel van deze BSO vond, is dat ze heel erg flexibel zijn.. ze denken altijd met je mee, en voor alles is een oplossing ❤️. Helaas was het voor mijn zoontje niet meer nodig, maar mijn zoontje heeft nog heimwee naar de BSO, omdat hij t echt heel leuk vond, en het naar zijn zin had.
Bent u op zoek naar een goede en hele fijne BSO, dan raad ik u deze echt aan! Zij zullen uw kind met liefde ontvangen!

Vriendelijk groet, J.Eck