0263218164 of 0611886844 | Het Lemoen 85 in Schuytgraaf

Mijn naam is Tjam, mama van Daniel & Jolie die sinds maart 2020 met veel plezier naar BSO Het Klavertje gaan; een kleinschalige opvang met persoonlijke aandacht voor zowel ouders als kinderen. Zeer (klant)vriendelijk, flexibel, goed bereikbaar, snelle reactie, maar bovenal leuke directrice en leidsters.

Sandra (directrice) heeft mij gevraagd om de ouderraad te komen versterken en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

De ouderraad/oudercommissie is een schakel tussen de directie van de BSO en de ouders van de kinderen, die de BSO bezoeken. Samen bewaken we de kwaliteit en zorgen we ervoor dat de kinderen met veel plezier naar de BSO gaan.

Mocht u bijvoorbeeld verbeterpunten hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dit meenemen tijdens de vergaderingen.

Met vriendelijke groet,
Tjam.

Hallo,

Ik ben Marloes Oude Engberink.  Ik ben de moeder van Milan. Milan zit in groep 6 van de Expeditie in de Laar. Hij zit vanaf augustus 2019 op Het Klavertje waar hij het enorm naar zijn zin heeft. Bso het klavertje is een gezellige buitenschoolse opvang.

Eens in de 6 weken heeft de OC samen met Sandra overleg met koffie, thee en een koekje 😉
Mocht u als (nieuwe) ouder vragen of opmerkingen hebben, of wilt u ook lid worden van de Oudercommissie
dan kunt u ons mailen :  ocklavertje@hotmail.com

Vriendelijke Groeten,
Marloes