0263218164 of 0611886844 | Het Lemoen 85 in Schuytgraaf

Kinderen bij de buitenschoolse opvang

We hebben bij de buitenschoolse opvang kinderen van diverse scholen. De kinderen van school de Salamander en de Arabesk worden lopend gehaald door de leidsters. Maar er komen ook kinderen van andere scholen in Arnhem (denk aan de Laar) en Elderveld. Deze kinderen worden met de auto gehaald.

Buitenspelen

We vinden het belangrijk dat de kinderen kunnen uitrusten na een drukke schooldag. De opvang begint dan ook met crackers/rijstwafel , fruit en wat drinken. De kinderen kunnen dan even tot rust komen en bij kletsen. Als het droog weer is, gaan de kinderen daarna lekker buitenspelen. Dit gebeurt op 500m van de opvang.Er is altijd een leidster aanwezig tijdens het buitenspelen.

Activiteiten

Naast het reguliere opvang-programma biedt Het Klavertje diverse andere activiteiten om de kinderen uit te dagen. Zo hebben we een heuse tekenles en kookles. De kinderen kunnen zichzelf inschrijven voor deze activiteiten.

Vakantie programma

Ook tijdens de schoolvakanties biedt de buitenschoolse opvang Het Klavertje opvang aan. Per vakantie wordt er een activiteiten programma samengesteld. Dat kan variëren van een uitstapje naar de kinderboerderij tot knutselactiviteiten.