0263218164 of 0611886844 | gevestigd in de Blinkert (Breezandpad)

Kinderen bij de buitenschoolse opvang

We hebben bij de buitenschoolse opvang kinderen van diverse scholen. De kinderen van school de Troubadour, de Blinkert en de Kringloop worden lopend gehaald door de leidsters. Maar er komen ook kinderen van andere scholen in Arnhem (denk aan de Schuytgraaf) en Elden. Deze kinderen worden met de auto gehaald.

Buitenspelen

We vinden het belangrijk dat de kinderen kunnen uitrusten na een drukke schooldag. De opvang begint dan ook met wat fruit en wat drinken. De kinderen kunnen dan even tot rust komen en bij kletsen. Als het droog weer is, gaan de kinderen daarna lekker buitenspelen. Dit gebeurt op een afgesloten terrein waarbij de kinderen lekker kunnen klimmen, fietsen, in de zandbak spelen of andere spelletjes spelen zoals touwtje springen. En wat is het dan handig dat er 2 leidsters zijn die het springtouw draaien!

Activiteiten

Naast het reguliere opvang-programma biedt Het Klavertje diverse andere activiteiten om de kinderen uit te dagen. Zo hebben we een heuse tekenles en danslessen. De kinderen kunnen zichzelf inschrijven voor deze activiteiten.

Vakantie programma

Ook tijdens de schoolvakanties biedt de buitenschoolse opvang Het Klavertje opvang aan. Per vakantie wordt er een activiteiten programma samengesteld. Dat kan variëren van een uitstapje naar de kinderboerderij tot knutselactiviteiten.